Зустріч представників німецької економіки з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.

27 травня Oleksandr Korolyuk, директор підприємств Veolia в Україні, прийняв участь у зустрічі представників німецької економіки з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем.
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель провели між собою 12-ого травня першу віртуальну зустріч у режимі відеоконференції.
Німецько-Українська промислово-торговельна палата (AHK Ukraine) скористалaся цією нагодою, щоб запропонувати українському уряду провести у цих рамках також і зустріч з представниками німецької економіки в Україні.
Ця пропозиція була прийнята, і 27 травня у Києві відбулась особиста зустріч Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з представниками окремих німецьких компаній за участю Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анки Фельдгузен. Метою зустрічі було інформування Уряду України про існуючі бар'єри і перешкоди на шляху реалізації поточних інвестиційних проектів німецьких чи інших іноземних компаній в Україні, а також пошук вирішення таких проблемних випадків.