ТОВ "Альтфатер Чернівці" оголошено виконавцем послуг з вивезення відходів на наступні 10 років

Після 25 років успішної роботи ТОВ «Альтфатер Чернівці» взяло участь у конкурсі на вивезення побутових відходів на території міста. За результатами конкурсу ТОВ «Альтфатер Чернівці» визнано виконавцем послуг з вивезення відходів на наступні 10 років.
Згодом відбулася зустріч представників компанії Veolia з мером м. Чернівці та його командою. Обговорювали результати проведення тендера та підвищення якості надання послуг.  Зустріч виявилася плідною та пройшла у дружній атмосфері.
У компанії «Veolia» висловили сподівання, що співпраця з Чернівецькою міською владою і в подальшому буде ефективною.
Відтепер ТОВ «Альтфатер Чернівці» крім послуги вивезення побутових відходів надає ще дві нові послуги: вивезення великогабаритних побутових та будівельних побутових відходів, а також прибирання контейнерних майданчиків. Для покращення якості надання послуг закуплено 2 сучасні контейнеровози для вивезення великогабаритних побутових відходів та додаткову одиницю спеціалізованої техніки. В рамках надання нових послуг, компанія інвестувала в придбання спеціалізованої техніки для вивезення великогабаритних відходів, закуплено 24 контейнери ємністю 8 м.куб. та поповнила колектив новими професійними співробітниками.  
Вітаємо ТОВ "Альтфатер Чернівці" з виходом на новий рівень роботи!