ДП "Фірма Альтфатер Київ" на весняному прибиранні Ландшафтного парку Солом'янського району, м. Київ

Дочірнє підприємство "Фірма Альтфатер Київ" долучилося до прибирання Ландшафтного парку Солом'янського району, яке відбулося 16 березня 2019 року.

16 березня Дочірнє підприємство «Фірма Альтфатер Київ»  підтримало ініціативу Солом’янської РДА у проведенні прибирання найбільшої зеленої зони району – Ландшафтного парку.  Підприємством була надана уся необхідна спецтехніка для вивезення сміття.
Попри суботню негоду, захід зібрав більше півтисячі небайдужих мешканців. Водночас на юних учасників, які прийшли разом з батьками, чекали цікаві та корисні майстер-класи з виготовлення шпаківень та інших поробок з різних підручних матеріалів.

 

 

Під час прибирання до Ландшафтного парку також завітали заступник голови КМДА Петро Пантелеєв та перший заступник директора Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій. Разом з головою району, Ігорем Довбанем, вони обговорили питання стихійних сміттєзвалищ, необхідність обладнання територій парків камерами відеонагляду та майбутню реконструкцію Солом’янського парку.

Фото - офіційний сайт Солом'янської районної державної адміністрації