Веолія Україна відзначає тиждень охорони праці

В рамках Міжнародного тижня охорони праці, що проходив з 19 по 23 вересня 2016 р. на всіх підприємствах Групи Веолія, компанія Веолія Україна провела низку заходів, спрямованих на поглиблення знань у сфері безпеки і охорони здоров’я та подальше просування культури охорони праці серед своїх співробітників.

"Міжнародний тиждень охорони праці має на меті досить амбітні та глобальні цілі, що дозволять нам рухатися вперед на всіх рівнях, для досягнення загальної мети - жодного нещасного випадку на виробництві" -  каже Президент компанії Веолія, пан Антуан Фреро.
 

Управління ризиками є наріжним каменем всіх заходів безпеки, що запроваджує Група Веолія у всьому світі.
"Основні професійні ризики нашої діяльності є добре відомими. Ми маємо управляти ними через застосування знань щодо специфіки нашої діяльності, з однієї сторони, а з іншої сторони, через обмін досвідом та щоденне використання найкращих практик скрізь, де працює група Веолія".

Альберт Ейнштейн якось сказав: " Життя як велосипед. Треба рухатися вперед, щоб не втратити рівновагу".
"Ініціативи з дотримання правил безпеки, як велосипед. Щоб уникнути падіння, ми маємо продовжувати наш рух вперед", - підкреслює Директор підприємств Веолія в Україні, Олександр Богданович Королюк.