Веолія Україна на національному конкурсі Technovation Challenge 2019, м. Київ

1 червня відбулося визначення переможців національного конкурсу Teсhnovation Challenge 2019, до якого компанія "Веолія Україна" долучилась в якості журі.

1 червня відбулося визначення переможців національного конкурсу Teсhnovation Challenge 2019 - міжнародної програми IT-освіти для дівчат-підлітків віком від 10-18 років. Компанія «Веолія Україна» долучилася до складу журі, яке обрало 3 найкращі проекти серед 21 команди з усіх куточків України.
Перше місце виборов додаток «Meal for Will» (м. Запоріжжя), метою якого є поєднати ресторани та супермаркети з волонтерами /волонтерськими організаціями, які опікуються безпритульними, аби допомагати в боротьбі з бідністю і одночасно не викидати харчі. Команда представлятиме країну на світовому конкурсі Technovation у Сан-Франциско (США) у серпні цього року.
Друге місце зайняв додаток U4U(University for you, м. Шепетівка), покликаний допомогти майбутнім студентам обрати найкращий університет відповідно до обраної спеціальності. Третіми у списку переможниць стали дівчата з додатком SexTeen (Харківська область) - що дає підліткам вичерпну та фахову інформацію щодо сексуальної освіти, ризиків, а також відповіді на всі запитання задля збереження фізичного та морального здоров’я.

Дякуємо учасницям за роботу та докладені зусилля, за натхнення та драйв!
Бажаємо сміливо йти до своєї мрії та втілювати її в реальність!