Веолія на фестивалі PRO Місто

Компанія ВЕОЛІЯ взяла участь у фестивалі міських проектів "PRO Місто", що проходив з 29 по 31 травня 2015 р. у столичному парку ім. О.С. Пушкіна та центрі "АККО Інтернешнл".

Фестиваль «PRO Місто» представляє собою відкриту платформу для діалогу та співпраці всіх, хто шукає найкращі ідеї для Києва та хоче втілити їх у життя. Його головною метою є об’єднання зусиль представників влади, соціально відповідального бізнесу, громадських активістів, експертів і простих киян заради позитивних перетворень у столиці.
 

В рамках заходу в центрі "АККО Інтернешнл" тривала виставка міських проектів та відбувалися презентації громадських активістів. Йшлося про переосмислення транспортної стратегії, доступність громадського простору, енергозбереження та екологічність, а також - успішні практики перетворення міського простору силами громади.
 

Компанія ВЕОЛІЯ підтримала захід, забезпечивши роздільне збирання та вивезення твердих побутових відходів. У рамках фестивалю працював демонстраційний майданчик, де проходили майстер-класи щодо раціонального використання цінних природних ресурсів, правильного розподілу та збирання відходів.