Веолія на фестивалі "Еко-місто" в Чернівцях

В суботу 17.09.16 Фірма "Альтфатер Чернівці" взяла участь у проведенні благодійної акціїї на фестивалі «Еко-місто» з роздільного збору відходів, організованою громадською організацією "Регінального розвитку Буковини" та за підтримки Чернівецької міської ради.

За незвичним курсом на театральній площі  міста Чернівці в рамках фестивалю «Еко-місто» обмінювали сміття на подарунки. За пляшки, макулатуру та використані батарейки учасники отримували незвичні гроші, за які купували різні цікавинки.
 
Організатори фестивалю "Еко-місто" кажуть, що це фестиваль свідомих чернівчан, головна ідея якого є нагадування жителям міста,  як потрібно ставитись до сміття, а саме, як його можна повторно використовувати.
 
На учасників чекало ще й декілька майстер-класів, одним з яких було, як саме правильно сортувати сміття.
Дочірнє підприємство компанії Веолія, Фірма "Альтфатер Чернівці",  підтримало фестиваль «Еко-місто» та надало в користування  контейнери - сітки для роздільного збору відходів. Працівники компанії навчали учасників заходу правильно сортувати сміття, а також правильно викидати  ПЕТ пляшки, зминаючи та відкручуючи пробки.