Перші підсумки шкільної програми "Відновлення світових ресурсів"

В рамках екологічної програми "Відновлення світових ресурсів", що наразі проводиться у навчальних закладах міста Києва, компанія Веолія Україна підбиває перші підсумки.

29 квітня та 4 травня у школах № 43 та 69 Солом'янського району м. Києва відбулися церемонії нагородження класів-переможців у конкурсі зі збору макулатури.
В рамках конкурсу протягом квітня школярі активно збирали та приносили до школи використаний папір (старі зошити, альбоми, газети, журнали тощо). І ось, нарешті, встановлені класи-переможці, що зібрали найбільшу кількість макулатури у школі та отримали корисні призи від компанії Веолія.

У школі № 43 почесне перше місце посів 5-А клас, яким опікується класний керівник БОХЕНКО Ольга Павлівна.
Друге місце дісталося 7-А класу під керівництвом БОНДІК Олени Леонідівни. І, нарешті, третє місце посів 7-В клас на чолі з класним керівником ПОЖАР Галиною Іванівною.

 

Переможцями у школі № 69 визначені наступні класи:

1-е місце посів 4-А клас на чолі з класним керівником КУХАРЕВОЮ Світланою Леонідівною.
2-е місце зайняв 6-Б клас під керівництвом МАЙДАНОВОЇ Віталіни В'ячеславівни.
3-е місце поділили два класи-переможці:  5-А  під керівництвом БОРИСЮК Наталії Василівни та 4-Б на чолі з ФЕДОРЕНКО Оксаною В'ячеславівною.
 

Ми щиро вітаємо всіх переможців конкурсу та дякуємо керівництву шкіл № 43 та 69 за їх підтримку та допомогу в реалізації програми "Відновлення світових ресурсів" і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в реалізації майбутьніх соціальних проектів для шкільних закладів.