Kyiv Smart City Forum 2019

1 жовтня у столиці пройшов Kyiv Smart City Forum 2019 – одна з головних подій Східної Європи та унікальне місце зустрічі представників влади та громадськості, підприємців, експертів та урбаністів, де обговорювали передові інноваційні стратегії та технології у міській інфраструктурі.
Форум присвячений популяризації smart city-технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах. Його мета - привернути увагу до використання smart технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими і світовими практиками та реальними кейсами. Серед гостей заходу — досвідчені фахівці та експерти з України та Європи у сфері розбудови міста та впровадження сучасних smart-технологій, представники бізнесу та міської влади, вендори, архітектори, лідери думок та урбаністи.
В рамках Kyiv Smart City Forum 2019 продемонстровані кращі приклади співпраці між державою і приватним сектором в проектах створення цифрових міських сервісів і послуг.
Більше 3000 гостей, 60 українських і міжнародних спікерів, виступи в форматі Short Talks, 1000 м 2 smart expo zone з інноваційними рішеннями, тест-драйви електрокарів і гібридів на вертолітному майданчику КВЦ «Парковий», нетворкінг з представниками технологічної еліти. Вони об'єдналися разом, щоб обмінятися досвідом, поділитися найкращими практиками, а також відкрити нові шляхи для співробітництва.