Дочірнє підприємство "Фірма Альтфатер Київ" визнане найкращим підприємством у галузі поводження з відходами

4 вересня 2015 року у колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження кращих компаній у галузі, що обираються кожні три роки. Дочірнє підприємство «Фірма Альтфатер Київ», що входить до групи підприємств Веолія, визнане найкращим підприємством у сфері поводження з відходами. Ця важлива відзнака підтверджує досвід та зобов’язання компанії Веолія забезпечувати захист навколишнього середовища, покращувати життя громадян у столиці та сприяти бізнесу у більш ефективному управлінні відходами через їх перетворення у ресурси.

Відзнака «Найкраща компанія у галузі» надана Дочірньому підприємству «Альтфатер Київ» мером столиці Віталієм Кличко за «вагомий внесок у розвиток підприємництва, налагодження конструктивного діалогу між владою та бізнес-спільнотою та соціально відповідальну професійну діяльність». Ця престижна нагорода надається кожні три роки компаніям, що демонструють найвищий рівень ефективності у певній галузі. 
 


«Для нашої компанії дуже почесно бути відзначеними державною адміністрацією столиці за роботу, яку ми провели протягом останніх трьох років, - говорить Генеральний директор компанії Веолія Україна, Олександр Королюк.  Це досягнення є результатом ефективної праці 200 членів команди київського підприємства, які щодня сумлінно виконують свою роботу, перетворюючи нашу столицю на найкраще місце для життя, праці та відпочинку».
Дочірнє підприємство «Фірма Альтфатер Київ» працює у столиці з 1997 року, пропонуючи повний спектр послуг у сфері поводження з відходами. На сьогоднішній день компанія обслуговує майже 400 000 мешканців Києва (приблизно 20% ринку) та  2 000 комерційних структур (50 % ринку).

«Ми пропонуємо нашим клієнтам ефективні та конкурентноспроможні послуги, використовуючи сучасні іноваційні технології у сфері збору, вивезення та утилізації відходів,  - говорить Директор дочірнього підприємства «Альтфатер Київ» Ростислав Мартиняк. Працюючи з нашою компанією, наші клієнти можуть бути впевнені, що послуги будуть надані відповідно до чинного законодавства, з дотриманням екологічних норм та без збоїв для бізнесу. Наше стратегічне бачення та інвестиційні можливості цілком відповідають планам керівництва міста, а отже, ми оптимістично дивимося у майбутнє щодо розвитку бізнесу у столиці».